Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures
nl fr

dekinder.be Over De Kinder Unieke service
DeKinderHardware_119.jpg

Ons uitgebreid assortiment komt aan uw nood tegemoet. Algemene handgereedschappen, machines & werkplaatsuitrusting vormen de basis in onze winkel. De rayons sanitair & elektriciteit, maar ook onze verfafdeling worden zowel door de vakman als de particulier bezocht.
We beschikken achteraan ook over een ruime afdeling pvc & tuin. Hier vinden ook de ladders & steigers hun plaats. Met aansluitend de metaalafdeling. Belangrijkste focus is steeds de kwaliteit. Hebben we uw gewenste artikel toch niet op voorraad? Dan gaan we er voor u naar op zoek!

Ons team telt vandaag 32 gemotiveerde collega’s. Elke dag streven zij kwaliteit & service na. Vandaag staan zowel de tweede als de derde generatie aan het roer van onze firma. Hugo & Chris geven de fakkel stilaan door aan Hans & zijn zus Leen. Wat er echter over alle generaties constant gebleven is, is de aandacht voor onze klant, in combinatie met het professionele assortiment.
Door onze jarenlange ervaring hebben we tal van kennis aan boord. Uiteraard is continue opleiding en de verkenning van nieuwe assortimenten en trends heel belangrijk. Het opvolgen van de markt kunnen we zeker ook door ons lidmaatschap bij Asamco, onze aankoopgroepering.

Service bieden aan onze klanten is onze grootste zorg. Die service leveren we uiteraard ook op onze hersteldienst. Machines worden vaak bij ons ter plaatse hersteld. Maar onze techniekers zullen ook herstellingen bij de klant ter plaatse uitvoeren van bv grotere compressoren. Zij plaatsen ook de op maat bestelde wageninrichtingen in de voertuigen van onze klanten.

Een belangrijke afdeling in onze winkel is die van werkkledij & PBM’s. Een vakman wil zijn professionaliteit ook op dat gebied laten doorschijnen. Om deze afdeling nog meer kracht bij te stellen verzorgen we ook de personalisatie van kledij. Dat doen we ook in house om weer aan snelheid te winnen. Er start een nieuwe collega binnen een firma? Dan kan deze heel snel de gepaste & gepersonaliseerde team-kledij bekomen.
Omdat klanten hier zelden zelf nog grote voorraden van willen stockeren gezien de kostprijs, bieden we op vandaag ook een portaal aan dat hen hierbij kan ontzorgen. Werknemers kunnen dan online hun kledij aanvragen & opvolgen via een gepersonaliseerd klantenportaal. Weer een stap verder in het service-verlenende voor onze klant!
Die service verlenen we nu ook al enkele jaren via onze webshop. Onze grote voorraad is sinds enkele jaren ook online beschikbaar. U vindt ondertussen ook reeds een 35000 artikelen online terug.

Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!

© De Kinder Hardware BV - Provincialebaan 136 , Buggenhout Tel. 052 33 24 09 info@dekinder.be BTW: BE0843717183