Beste klant, van 15 tot en met 28 Juli zijn wij op jaarlijks verlof. Gedurende deze periode zal de winkel gesloten zijn en zijn wij niet bereikbaar. Alvast bedankt voor uw begrip, vanaf 29 Juli staan wij weer voor u klaar!


Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures
nl fr

Klantenservice Retourprocedure

Retourprocedure

Lopende orders kunnen aan ons geannuleerd worden mits telefonisch contact op 052/332409 of via info@dekinder.be.
Dit zolang het moment van annulatie, het moment van verzending vooraf gaat. Goederen die niet tot ons standaard assortiment behoren & speciaal voor de klant worden besteld kunnen nooit worden geannuleerd.
Goederen kunnen geretourneerd worden binnen een termijn van 14 dagen, onder voorbehoud dat zowel de goederen als de verpakking ongeschonden is.
De kost om deze goederen aan ons terug te zenden wordt gedragen door de klant. Na controle van de goederen zal de waarde van de aangekochte goederen in mindering gebracht worden op de lopende factuur. In het geval van een contante betaling zal de waarde terug gestort worden via dezelfde weg dan het aan ons werd overgemaakt.

Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!

© De Kinder Hardware BV - Provincialebaan 136 , Buggenhout Tel. 052 33 24 09 info@dekinder.be BTW: BE0843717183