Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspanning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures

Pagina's TOP-team

TOP-team

Onze medewerkers zijn allen gemotiveerd om U als klant verder te helpen. Met ons hele team werken wij elke dag aan een uitmuntende service.
Ben je geboeid door de wereld van de gereedschappen en de bouwsector? Bent U communicatief en commercieel ingesteld? Dan zijn wij misschien wel naar jou op zoek!
Zelfstandigheid, punctualiteit & gedrevenheid zijn een must! Ervaring met gereedschappen, technische achtergrond of minstens affiniteit met de sector, zijn een grote plus.

Op dit moment versterken wij ons team & zijn wij op zoek naar een:


Verkoopsadviseur: Je bent verantwoordelijk voor een deel van het productassortiment in de zaak, afhankelijk van jouw kennis en achtergrond. Met jouw technische kennis en expertise weet je klanten steeds te voorzien van het juiste advies. Je stelt jezelf vriendelijk en ondersteunend op, en zorgt, ook op drukke momenten, voor correcte adviezen en feedback. Je staat zelfstandig in voor het stockbeheer en het opvolgen van de leveringen. Je bent verantwoordelijk voor een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van je producten. Hierbij neem je voldoende initiatief en doe je zelf creatieve voorstellen naar inrichting en presentatie van de producten.

Lijkt deze job jou wel wat? Solliciteren kan via leen@dekinder.be


Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!

© De Kinder Hardware BV - Provinciale baan 136 , Buggenhout Tel. 052 33 24 09 info@dekinder.be BTW: BE0843717183