Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures Kluswijzer
nl fr

dekinder.be STEALTHMOUNTS STEALTHMOUNTS ACCUHOUDER VOOR MAKITA LXT MET HANDVAT EN VOETJES

STEALTHMOUNTS STEALTHMOUNTS ACCUHOUDER VOOR MAKITA LXT MET HANDVAT EN VOETJES

N° d'article 675.BD-MK18-H-1
€ 30,83 / St
prix incluant les taxes et la TVA
De stock

Choisir quantité St
Ajouter au panier
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Veilig online betalen

Plus d'infos de ce produit

StealthMounts Makita accuborden kunnen tot drie accu's veilig opbergen. Perfect voor het vervoeren van accu's van en naar de werkplek. Accu's kunnen vanuit beide richtingen worden gemonteerd en vallen er niet uit tijdens het dragen. Het bord heeft vier verzonken gaten en twee blinde gaten voor meer montage- en opslagmogelijkheden.

Twee platen kunnen rug aan rug worden gecombineerd, zodat je tot zes batterijen kunt dragen. Bevestig onze montagevoetjes aan de achterkant van het batterijbord en hang het op in je werkplaats of gereedschapsaanhanger met behulp van onze montagebeugels. Bevestig een Bench Belt aan de achterkant van je Battery Board en je hebt direct opslag- en transportruimte voor je slagmoerdraaier of meetlint. Bevestig aan een Milwaukee of Makita board als je meer dan één platform gebruikt. Bevestig montagevoeten en klem ze vast aan je Packout System. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Caracteristiques

Code d'article 675.BD-MK18-H-1
Code barre 0850041544465
Une question?
N'hésitez pas à prendre contact avec nous !