Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures Kluswijzer
nl fr

dekinder.be STEALTHMOUNTS STEALTHMOUNTS ZWARTE GELEIDERAILHOUDER - 2 STUKS

STEALTHMOUNTS STEALTHMOUNTS ZWARTE GELEIDERAILHOUDER - 2 STUKS

N° d'article 675.OM-TRM-BLK-2
€ 23,41 / St
prix incluant les taxes et la TVA
De stock

Choisir quantité St
Ajouter au panier
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Veilig online betalen

Plus d'infos de ce produit

De StealthMounts OM-TRM-BLK-2 Trim Routerhouder is de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt opslaan van je trimrouter. Deze zwarte houder is ontworpen om je werkplaats netjes en georganiseerd te houden, zodat je altijd snel toegang hebt tot je gereedschap.

Kenmerken en Voordelen:

Universele Compatibiliteit: Geschikt voor de meeste trimrouters, biedt deze houder veelzijdigheid en gemak voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzaam spuitgegoten ABS-plastic, zorgt deze houder voor een lange levensduur en is bestand tegen zware omstandigheden op de werkplaats.
Veilige Opslag: De stevige houder houdt je trimrouter veilig op zijn plaats, waardoor vallen of beschadigingen worden voorkomen.
Efficiënt Ruimtegebruik: Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om meerdere houders naast elkaar te monteren, zodat je opslagruimte optimaal wordt benut.
Eenvoudige Installatie: Wordt geleverd met alle benodigde schroeven voor een snelle en probleemloze montage op muren, werkbanken of in voertuigen.
Waarom Kiezen voor de StealthMounts OM-TRM-BLK-2?

Nooit meer tijd verspillen aan het zoeken naar je trimrouter. Met de StealthMounts OM-TRM-BLK-2 heb je altijd overzicht en is je gereedschap direct binnen handbereik. Deze houder zorgt niet alleen voor een georganiseerde werkplek, maar beschermt je trimrouter ook tegen schade en verlengt de levensduur van je apparatuur.

Of je nu een professional bent die op verschillende locaties werkt of een doe-het-zelver die zijn werkplaats efficiënt wil inrichten, de StealthMounts OM-TRM-BLK-2 biedt de ideale oplossing voor gereedschapopslag en -beheer.

Specificaties:

Kleur: Zwart
Materiaal: Spuitgegoten ABS-plastic
Compatibiliteit: Geschikt voor de meeste trimrouters
Montage: Inclusief montageschroeven
Maak jouw werkruimte compleet met de StealthMounts OM-TRM-BLK-2 Trim Routerhouder. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en efficiënte werkplaats!

Caracteristiques

Code d'article 675.OM-TRM-BLK-2
Code barre 0810155110321
Une question?
N'hésitez pas à prendre contact avec nous !