Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures
nl fr

18V XR BL SCHROEF -KLOPBOORMACHINE 2 x 5,0Ah DEWALT 100 YEAR ED

N° d'article 675.DCD100YP2T-QW
Prix brut: € 242,90
Remise: - 10 %
€ 218,82
/ St
prix incluant les taxes et la TVA
De stock

Choisir quantité St
Ajouter au panier
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Levering in 1-3 werkdagen
Veilig online betalen

Plus d'infos de ce produit

Op zoek naar een hoogwaardige, duurzame en krachtige boormachine?
Dan is de 18V XR BL Schroef-Klopboormachine 2 x 5,0Ah DEWALT 100 Year Edition precies wat u nodig heeft. Dit speciale model is ontwikkeld ter ere van het 100-jarig bestaan van DEWALT en combineert innovatie, kracht en gebruiksgemak in één uitzonderlijke machine.

Krachtige prestaties:
De 18V XR BL Schroef-Klopboormachine is uitgerust met een borstelloze motor die zorgt voor een langere levensduur en hogere efficiëntie. Met een spanning van 18V en twee krachtige 5,0Ah accu’s bent u verzekerd van langdurig en consistent gebruik. Deze machine levert een indrukwekkend koppel, waardoor het boren in harde materialen zoals beton en staal geen enkel probleem is.

Veelzijdigheid en comfort:
Dankzij de klopboorfunctie kunt u met deze machine niet alleen schroeven en boren in hout, maar ook in metselwerk en beton. De 2-snelheden transmissie en 15 koppelstanden bieden u volledige controle en precisie, ongeacht de taak. Het ergonomische ontwerp en de soft grip handgreep zorgen voor optimaal comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Innovatieve technologie:
De DEWALT 100 Year Edition is voorzien van de nieuwste technologieën die uw werk eenvoudiger en efficiënter maken. Het LED-werklicht met vertragingsfunctie biedt uitstekende verlichting in donkere werkruimtes. De intelligente trigger zorgt voor volledige controle over de snelheid en het koppel, wat resulteert in een nauwkeurige en veilige bediening.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid:
DEWALT staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare gereedschappen, en deze speciale editie vormt daarop geen uitzondering. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met de meegeleverde TSTAK-koffer kunt u uw boormachine veilig en gemakkelijk opbergen en vervoeren.

Technische specificaties:
Spanning: 18V
Accu: 2 x 5,0Ah
Motor: Borstelloos
Koppel: Maximaal 70Nm
Snelheden: 0-500 / 0-2000 tpm
Klopboorfunctie: Ja
Boordiameter: Hout 40mm, Metaal 13mm, Metselwerk 13mm
Gewicht: 1,8 kg (zonder accu)
LED-werklicht: Ja
Meegeleverde accessoires: TSTAK-koffer, 2 accu’s, lader
Waarom Kiezen voor de DEWALT 100 Year Edition?
Kiezen voor de 18V XR BL Schroef-Klopboormachine 2 x 5,0Ah DEWALT 100 Year Edition betekent kiezen voor topkwaliteit, innovatieve technologie en ultiem gebruiksgemak. Of u nu een professionele aannemer bent of een fervente doe-het-zelver, deze machine zal u niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht en precisie van DEWALT!

Bestel Nu!
Mis deze unieke kans niet en voeg de 18V XR BL Schroef-Klopboormachine 2 x 5,0Ah DEWALT 100 Year Edition toe aan uw gereedschapscollectie. Bestel eenvoudig online via onze website en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Voor vragen of advies staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar.

Caracteristiques

Code d'article 675.DCD100YP2T-QW
Fabricant Dewalt
Code barre 5054905321338
Une question?
N'hésitez pas à prendre contact avec nous !