Producten
Handgereedschap Elektrisch gereedschap Bevestigingen Ijzerwaren Verspaning & slijptechniek Ladders & steigers Perslucht Elektro Sanitair Bedrijfsinrichting Tuin Verf & chemie (Veiligheids)kledij & PBM Onderhoud & reiniging Lassen & solderen Auto & fiets
Merken Service Promoties Over ons Contact Afhaal- & leverdienst Herstellingen & metaalatelier Vacatures
nl fr

dekinder.be Lassen & solderen Lasapparatuur MIG/MAG lassen LORCH MICORMIG PULSE 400 CONTROLPRO COMPACTMACHINE WATERGEKOELD

LORCH MICORMIG PULSE 400 CONTROLPRO COMPACTMACHINE WATERGEKOELD

N° d'article 974.225.4070.0
Prix brut: € 9.106,46
Remise: - 15 %
€ 7.740,49
/ St
prix incluant les taxes et la TVA
Disponible dans un futur proche

Choisir quantité St
Ajouter au panier
Gratis* levering vanaf €100 (excl. BTW)
Levering in 1-3 werkdagen
Veilig online betalen

Plus d'infos de ce produit

Spatarm pulslassen.
De zeer goed regelbare stabiele pulsboog bespaart nabewerking en tijd voor andere taken. Het gepulseerde proces garandeert spatarm lassen zonder tijdrovend nawerk over de gehele synergiekarakteristiek.

MicorBoost-technologie voor perfecte lasresultaten.
De innovatieve en gepatenteerde Micorboost-technologie maximaliseert het vermogen en de spanningsreserve in de boog, waardoor de laseigenschappen voor al het plaatwerk en voor middelzwaar en zwaar staalwerk worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in uitstekende lasresultaten op staal, roestvast staal en aluminium.

Conform EN1090 + NFC-technologie.
Las eenvoudig EN1090-conform dankzij het WPS-boekje. Bespaar tijd- en kostenintensieve individuele tests van uw lasresultaten. Het boekje bevat onafhankelijk gecertificeerde lasinstructies voor alle relevante standaard lasprocedures. De MicorMIG Pulse 400 houdt uw parametersets ook gemakkelijk beschikbaar via een NFC-taakkaart .

Toekomstbestendig door upgradecapaciteit.
Altijd precies de functies die u nodig hebt: de NFC-functie maakt de MicorMIG Pulse 400-lasapparaten volledig uitbreidbaar , zodat u later extra lasprocessen, lasprogramma's en functies kunt installeren om het werken met NFC-kaarten te allen tijde offline en zonder externe apparaten te vergemakkelijken. steun.

Perfecte kwaliteitsborging met het autorisatieconcept.
NFC-technologie maakt het opzetten van een persoonlijk autorisatiesysteem voor de werking van het lassysteem mogelijk. De MicorMIG Pulse 400 maakt het gebruik van NFC-autorisatie mogelijk om ervoor te zorgen dat alleen specifieke lassers de bijbehorende parameters mogen aanpassen. Een tijdslot voor het einde van de werkdag voorkomt bovendien dat onbevoegden aan het apparaat kunnen werken.

Uitstekende prijs-prestatieverhouding.
De MicorMIG Pulse 400 biedt een gemakkelijke omschakeling naar een volledig instelbaar lassysteem . Profiteer van de optimale laseigenschappen van de MicorMIG Pulse 400 tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Energie-efficiëntie door technologie.
De Lorch MicorMIG Pulse 400 combineert robuust vermogen met efficiënte invertertechnologie en een stand-by-functie. Dit verlaagt de kosten en bereikt tegelijkertijd perfecte lasresultaten. Transformatoren behoren tot het verleden.

Caracteristiques

Code d'article 974.225.4070.0
Fabricant Lorch
Une question?
N'hésitez pas à prendre contact avec nous !